JW Roy & The Royal Family – A Room Full Of Strangers


3 op voorraad


Aantal LP’s: 1


+ gatefold
+ limited edition (genummerd)
+ rood vinyl
+ inclusief cd
+ lyrics & pictures book
+ printed inner sleeve
Levertijd: 1-2 dagen
  1. Blue Sunrise
  2. Don’t Walk Out On Me
  3. Broke Brothers (Featuring Jeroen Roy)
  4. Keep It Simple (Featuring Lea Kliphuis)
  5. To Live Is To Fly
  6. We’re Still Here
  7. All Of My Dreams
  8. Right Or Ride Along
  9. Are You Ready
  10. Kind Of Blue (Featuring Michael Prins)
  11. Riddle Of The Sands (Featuring Tangarine)
  12. The Big Chief


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JW Roy & The Royal Family – A Room Full Of Strangers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *