Concertagenda

Evenement details:

 • do
  09
  nov
  2017

  Kaleo +support: Judah & the Lion en Billy Raffoul

  18:30AFAS Live, Amsterdam

  Prijs: 33 euro

  Het IJslandse viertal doet voor de derde keer Nederland aan. Eerder stond de band in Paradiso en TivoliVredenburg, beide shows waren razendsnel uitverkocht. De kaartverkoop verloopt via Eventim.

  De bandleden van Kaleo verhuisden in 2015 naar de Verenigde Staten om daar aan hun carrière te werken en dat werd beloond! De single 'No Good' belandde op de soundtrack van tv-serie Vinyl en track 'Way Down We Go' wordt gebruikt in de officiële trailer voor het nieuwe seizoen van Netflix-serie Orange Is The New Black.

  Naast de vele features in tv-series over ter wereld is Kaleo ook erg succesvol op Spotify. Naast de uptempo nummers als 'Way Down We Go', met bijna 75 miljoen streams, is ook al het veel rustigere 'All The Pretty Girls' al bijna vijftig miljoen keer beluisterd. Beide nummers zijn op het tweede album A/B te vinden, net als het prachtige, in het IJslands gezongen Vor í Vaglaskógi.

  Support act: Judah & The Lion
  Judah & The Lion zijn een folk-pop-trio in Nashville, Tennessee. Zanger / gitarist Judah Akers ontmoette mandolinist Brian Macdonald en banjo-speler Nate Zuercher door middel van wederzijdse vrienden en de drie begonnen eind 2011 samen te spelen.

  Support act: Billy Raffoul
  De soulvolle singer-songwriter begon al op zeer jonge leeftijd met het maken van muziek. Billy Raffoul maakt prachtige gevoelige songs die je doen denken aan de muziek van Jeff Buckley en Joe Cocker.

  AFAS LIVE
  ArenA Boulevard 590 (ArenAPoort)
  1101 DS Amsterdam
  info@afaslive.nl
  0900 - 687 4242
  www.afaslive.nl