Concertagenda

Evenement details:

 • za
  04
  nov
  2017

  Tangerine + support: Blackbird

  20:30Bibelot, Dordrecht

  Prijs: 16 euro

  Unaniem lovende recensies kreeg Tangarine na het verschijnen van hun album ‘There And Back’ en de daarop volgende concertreeks. In 2013 braken de Assense tweelingbroers door als huisband bij De Wereld Draait Door.

  Hun messcherpe samenzang en kwaliteitssongs in de stijl van Bob Dylan, Gram Parsons en Simon & Garfunkel vielen onlangs ook de Amerikaanse band Calexico op en al snel was een samenwerking een feit. In Tuscon, Arizona, werd een nieuw album opgenomen met Joey Burns en John Convertino. Het zorgde voor inspiratie én vijf extra nummers die niet op het album te vinden zijn. Deze nummers hoor je dit najaar tijdens een exclusieve tour in Bibelot!

  "Certain people decide to be songwriters, but these guys just have to write songs. If you have songs that are so complete and so natural, it’s easy to play to.”, aldus drummer Convertino over de broers.

  + Support: Black Bird
  Blackbird is het alter ego van singer-songwriter Merel Koman. Rauwe, vintage gitaarsounds en filmische western strijkers worden gecombineerd met een stem waarin folk en soul doorklinken, die in de verte doet denken aan Nancy Sinatra. Blackbird werd twee weken na de lancering van haar debuutsingle 'Wicked Song' uitgeroepen tot NPO Radio 2 Nieuwe Naam en stond daar zeven weken op de playlist.

  Een tweede single wordt in de herfst verwacht.

  Bibelot
  Noordendijk 148
  3311 RR DORDRECHT

  T: 078 613 34 82
  info@bibelot.net
  www.bibelot.net